Svi Tough Mudder eventi u 2021 godini u Hrvatskoj su otkazani.

Zašto adrenalinski team building pruža najbolju zabavu i povezivanje kolega

Organizacija team buliding događaja za zaposlenike danas je sastavni dio gotovo svake tvrtke, a dok neki šefovi odabiru team building izlete koji sadrže gastronomske užitke i opuštanje u prirodi, sve je više onih koji za svoje timove zaposlenika odabiru adrenalinska iskustva.

Brojni stručnjaci tvrde da su upravo sportske i adrenalinske timske vježbe zaslužne za kvalitetno međusobno upoznavanje i povezivanje kolega – jer pružaju nesvakidašnju zabavu i iskustvo koje se pamti. Uključenost tima u zajedničko rješavanje zadatka u obliku fizičke prepreke uči sudionike da pomažu jedni drugima pa čak i da ispituju vlastitu snagu i izdržljivost. Osjećaj zajedništva i međusobno pomaganje kako bi se prešle prepreke i došlo do cilja, pojedincima pružaju motivaciju koja se kasnije nastavlja i u uredu.

Svaki menadžer zna da je stvaranje uspješnog tima jedan od najtežih poslova, jer osim dobrog vođe mora postojati i „kemija“ među članovima. Kako bi tim ostvarivao dobre rezultate, moraju raditi zajedno i jedni drugima pružati podršku. Upravo to se može naučiti, između ostalog,  sudjelovanjem u Tough Mudder izazovu, najzabavnijem izazovu izdržljivosti koji broji milijune fanova diljem svijeta. 

Tough Mudder je idealan događaj za team building jer na drugačiji način povezuje ljude i kolege. Dok pokušavaju jedan drugome pomoći da prijeđu 10 inovativnih prepreka i svi zajedno dođu do cilja, oni proživljavaju nezaboravno iskustvo zabave, povezivanja i ispitivanja vlastitih granica izdržljivosti. Tough Mudder je drugačiji izazov je jer se ne radi o utrci već o iskustvu koje se pamti, pa tako nema rangiranja ni mjerenja vremena, a svaki je sudionik uključen u timski rad, ne samo unutar tima već i između timova.

Od 2010. godine, na našim izazovima diljem svijeta sudjelovalo je više od 3,5 milijuna ljudi, a ove godine fanovi dolaze u Zagreb.Tough Mudder 5K Urban održat će se 11. i 12. listopada, 2019. na zagrebačkom Bundeku, a mnoge hrvatske tvrtke već prijavljuju svoje zaposlenike kako bi im omogućile vrhunsku zabavu. 

Zanimljivo je što na našem izazovu može sudjelovati svatko, bez obzira na fizičku spremu. Upravo zato na Tough Mudder izazovima u svijetu sudjeluju vrlo različiti ljudi, različitih dobi i oblika, a kada je riječ o timovima iz tvrtki tj. team buildingu, sudjeluju svi; od financijaša, IT-jevaca, administratora, do marketingaša i kreativaca. Nakon zagrebačkog izazova na Bundeku, održat će se veliki party za sve sudionike uz nastup DJ-a i festivalsku atmosferu, a Tough Mudder će svakog počastiti prvom pivom.

Više informacija o izazovu doznajte na www.toughmudder.hr, a o prodaji korporativnih ulaznica na https://toughmudder.hr/b2b/.