Svi Tough Mudder eventi u 2021 godini u Hrvatskoj su otkazani.

Evo zašto je Tough Mudder apsolutni svjetski hit kojeg i vi morate iskusiti

Dok klasičnim utrkama u svijetu pada popularnost, sve se više rekreativaca posvećuje novim, zanimljivijim fizičkim izazovima, a trenutačno je najpoznatiji i najposjećeniji izazov Tough Mudder, koji će se 11. i 12. listopada održati i u Zagrebu. Ovaj događaj nudi sasvim drugačije iskustvo, za neke iskustvo koje mijenja živote, a ekipa Tough Mudder Adria u Zagrebu priprema pravi sportski i zabavni spektakl.

Tough Mudder je sportski događaj s preprekama, potpuno drugačiji od  ostalih sportskih manifestacija, a za njegovu svjetsku popularnost (kod mnogih sudionika i ovisnost) zaslužne su sljedeće činjenice:

  • Sudionici se ne utrkuju i nema mjerenja vremena, važno je sudjelovati i uz pomoć ostalih sudionika doći do cilja
  • 90% sudionika prijavljuje se u timovima, a taj timski napor i međusobno pomaganje okosnica su svakog Tough Mudder događaja
  • Tough Mudder je pun sadržaja! Osim više od 10 inovativnih prepreka koje će biti predstavljene na zagrebačkom događaju, sudionici će nakon završetka izazova moći uživati u odličnoj glazbi uz DJ-a i festivalskoj atmosferi te se zabavljati do kasnih sati
  • Sudjelovati može svatko, čak i oni koji nisu u najboljoj fizičkoj spremi jer će im u prelasku prepreka i dolasku do cilja uvijek netko pomoći, a naglasak je na zabavi i timskom radu
  • Gotovo polovica sudionika u Tough Mudder izazovima u SAD-u i Europi su žene i njihov broj iz godine u godinu raste. Prema trenutačnim prijavama za zagrebački Tough Mudder, omjer muškaraca i žena je skoro isti!

 

Na Tough Mudder izazovu koji pripremamo u Zagrebu doživjet ćete nezaboravan događaj za ljude različitih dobi i fizičke spreme. Dok mnoge prijavljene timove čine obitelji i prijatelji, na izazov se prijavljuju i timovi iz raznih hrvatskih tvrtki jer je to prilika za savršeni teambuilding.

Pogledajte fotografije i videe Tough Mudder izazova na www.toughmudder.hr i uvjerite se da je to događaj za vas, a ulaznice kupite putem stranice Eventim.hr.

Vidimo se 11. i 12. listopada na zagrebačkom Bundeku!