Svi Tough Mudder eventi u 2021 godini u Hrvatskoj su otkazani.

S timom možeš sve! Prijavi se na Tough Mudder, najuzbudljiviji izazov na svijetu!

Zagreb, 7. listopada, 2019. – Tough Mudder je najzabavniji i najpopularniji izazov izdržljivosti na svijetu, a za samo nekoliko dana održat će se prvi put i na zagrebačkom Bundeku gdje će više od tisuću sudionika testirati svoje granice snage i izdržljivosti, i to uz pomoć svojih timova – jer s timom svatko može pobijediti zahtjevne i zabavne Tough Mudder prepreke!

U izazovima Tough Mudder je od 2010. do danas sudjelovalo više od 3,5 milijuna ljudi diljem svijeta, a zašto je ovaj sportski izazov toliko popularan otkrit će i hrvatski sudionici koji će 11. i 12. listopada u Zagrebu na Bundeku iskusiti Tough Mudder 5K Urban. 5 kilometara ispunjenih inovativnim preprekama pružit će tisućama sudionika nezaboravno životno iskustvo. Ovaj je izazov jedinstven jer se ne radi o utrci, nema mjerenja vremena i rangiranja, već je najvažniji je timski rad, a nakon sportskog dijela događaja, slijedi nastavak zabave uz hranu, piće, odličnu glazbu i festivalsku atmosferu

Uz sve to, Tough Mudder ima i humanitarni karakter pa će tako svaki sudionik imati priliku pomoći akciju „5 po 5 za topliji svijet“ kojom će 5 kuna od svake prodane karte biti donirano za drva za ogrijev za siromašne hrvatske obitelji, a sve to u suradnji s Društvom za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece „Mali zmaj“.

Krilatica Tough Mudder izazova je „S timom možeš sve“ – zato okupite svoje prijatelje, kolege i rodbinu i prijavite se za događaj koji mijenja živote! Karte se kupuju putem stranice Eventim.hr, a za više informacija, fotografija i videa o Tough Mudder izazovima posjetite www.ToughMudder.hr.

 

***

Tough Mudder Inc. osnovali su 2010. godine Will Dean i Guy Livingstone. Svaki Tough Mudder izazov testira kondiciju, snagu, izdržljivost, mentalnu spremu i timski rad sudionika. U 2019. godini, Tough Mudder će organizirati više od 50 događaja u zemljama širom svijeta. 

Datume i lokacije događaja za 2019. provjerite na www.ToughMudder.hr 

Kontakt za medije:

Mirna Čavrak Talapko

Marketing i PR manager

[email protected]

099/818 4474