Svi Tough Mudder eventi u 2021 godini u Hrvatskoj su otkazani.

Humanitarno prikupljanje sredstava

TOUGH MUDDER ADRIA PODRŽAVA DOBROTVORNO DJELOVANJE

5 po 5 za topliji svijet

Sudionici Tough Mudder izazova su ljudi koji pomiču granice u pozitivnom smjeru. Ne samo da su odvažni i prihvaćaju izazov izlaska iz zone ugode već imaju i veliko srce.

Jeste li znali da u Hrvatskoj žive djeca kojoj je potrebno bar 10tak metara drva da bi imali grijanje preko zime?

Tough Mudder Adria će u suradnji s Društvom Mali Zmaj omogućiti ove godine drva za grijanje za 35 obitelji s djecom u cijeloj Hrvatskoj. Od svake kupljene karte odvajamo 5 kuna za kupnju drva za grijanje koje ćemo uz pomoć Društva Mali Zmaj dostaviti na 35 adresa, a najveći dio te priče su naši sudionici. Kupnjom karte za Tough Mudder 12.09.2020 i vi sudjelujete u našem cilju.

Društvo „Mali zmaj“ započelo je kao mali interni projekt nekolicine prijatelja koji je iz želje da uvesele što veći broj djece i pomognu onima kojima je to najpotrebnije počeo obuhvaćati sve širi krug ljudi.
Nakon nekoliko manjih ali uspješnih akcija, koje su bile neslužbene i neformalne, pokazala se potreba za registracijom udruge i malo ozbiljnijim pristupom. Društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece «MALI ZMAJ» – Zagreb je otvoreno 14. srpnja 2010. godine.

Danas organiziraju već trajne projekte i radionice te pomažu više od 500 malodobne djece u cijeloj Hrvatskoj. 

Njihov najveći cilj je pomoći djeci da shvate da siromaštvo nije nešto s čim se treba pomiriti. Osim materijalne pomoći rade i na poboljšanju kvalitete slobodnog vremena djeteta.