Svi Tough Mudder eventi u 2021 godini u Hrvatskoj su otkazani.

PRIJAVA I SUDJELOVANJE NA DOGAĐAJU

Nakon što kupiš svoju ulaznicu putem naše stranice ili putem prodajnih mjesta Eventima, ispunjavaš obrazac u kojemu kreiraš svoj tim i odabireš željeno vrijeme starta svog tima. Članovi tima mogu se priključivati kreiranom timu sve do 10 dana prije eventa.

Na Tough Mudderu mogu sudjelovati osobe koje su napunile 14 godina. U svakom slučaju, svatko tko ima manje od 14 godina ne može sudjelovati, ali 13-godišnji sudionik može se prijaviti prije navršene 14 godine, pod uvjetom da je napunio 14 do dana eventa.
VAŽNO: Maloljetnici u dobi od 14 do 18 godina mogu sudjelovati dok trče s pratiteljem koji je stariji od 18 godina i sudjeluje u poligonu. Maloljetnici se moraju prijaviti sa svojim pratiteljima na dan događaja. Ako ste maloljetnik ili pratitelj, kliknite ovdje da biste pročitali sve uvjete za sudjelovanje u Tough Mudderu kao maloljetnik.

Da, maloljetnici koji sudjeluju na Tough Mudderu moraju imati potpisanu izjavu od strane svih legalnih skrbnika. Svaki maloljetnik bez potpisane izjave NEĆE MOĆI SUDJELOVATI NA POLIGONU.

Pratitelj može imati najviše dva maloljetnika pod njihovim nadzorom za događaj. Na primjer, ako dovedete troje maloljetnika, trebat će vam dva pratitelja.

Na svim Tough Mudder eventima u Europi.

Da, svi sudionici trebaju ponijeti dokument sa slikom na dan događaja.

Nažalost, ne. Za prijavu ti treba pratnja odrasle osobe, ukoliko je nemaš, ne možeš se prijaviti.

Svaki maloljetni sudionik mora imati pratitelja koji ima 18 ili više godina i također sudjeluje na događaju. Njihov pratilac ne mora biti njihov zakonski skrbnik. Gledatelj ne može pratiti maloljetnika koji sudjeluje.

Da, možeš se pridružiti postojećem timu. Ako je registrirani tim registriran kao javan, bilo tko se može pridružiti tom timu, a ako je tim registriran kao privatan, onda se mogu pridružiti samo one osobe koje znaju ime tog tima.  

Da, naravno. Nitko te ne tjera da budeš dio nekog tima, ali ako se odlučiš na samom događaju da želiš biti dio tima, uvijek ćeš imati priliku to i postati.

Da. Možeš dodavati članove u svoj tim dok god ima dostupnih ulaznica.


Vrijeme starta tvog tima je predviđeno vrijeme kada ti i tvoj tim započinjete izazov. Na primjer, ako je startno vrijeme tvog tima u 10:00, to znači da vaše zagrijavanje počinje u 10:00.

Savjetujemo da na event dođete 45 minuta do sat vremena prije vašeg startnog vremena, kako bi na vrijeme prošli check-in, ostavili svoje stvari u garderobi i stigli do Warm up zone 10 minuta prije nego što započinjete izazov. Ukoliko zakasniš na zadnji poziv svog tima, dobit ćeš „Stand by“ naljepnicu i sačekati start prvog idućeg tima kojemu se možeš priključiti na izazovu.

Da. Tvoje startno vrijeme / startno vrijeme tvog tima bit će ti poslano otprilike 10 dana prije dana događaja. Tvoje startno vrijeme bit će povezano s tvojom ulaznicom, stoga svakako ponesi tiskanu ili digitalnu kopiju ulaznice i osobnu iskaznicu.

Svi članovi B2B timova trebaju biti registrirani individualno, tako da svi mogu dobiti startno vrijeme sa svim ostalim informacijama putem e-maila. Ukoliko ti e-mail nije stigao, molimo da se obratiš kapetanu svog tima kako bi ti potvrdio vrijeme vašeg starta.

Ukoliko ste se registrirali kao tim, dobit ćete isto startno vrijeme.

Da. Ograničen broj ulaznica će biti dostupan na dan događaja.

Na poligonu se istodobno može nalaziti ograničen broj sudionika kako bi osigurali bezbrižan i siguran event. Iz tog razloga ne možemo zadovoljiti sve zahtjeve za željeno vrijeme starta svakog tima, no možete biti sigurni kako ćete sa svojim kolegama iz tima istovremeno započeti izazov i trčati zajedno.

Ako dođeš prerano: imamo Standby prostor gdje možeš sačekati. Ukoliko bude dostupnih mjesta, izazov možeš započeti s prvim idućim startnim valom sudionika, no ne možemo garantirati da ćeš startati prije svog dodijeljenog startnog vremena.

Ako dođeš prekasno: Ukoliko zadnji val sudionika još nije započeo izazov, a poligon je još otvoren, imat ćemo dostupan Standby prostor, no jedino vrijeme starta koje ti možemo garantirati je na kraju dana jer najprije moramo pustiti sudionike kojima je dodijeljeno startno vrijeme.

To je prostor gdje sudionici koji su zakasnili na svoje startno vrijeme ili žele startati kao tim čekaju dok se ne započne prvi idući startni val sudionika za poligon. Vrijeme čekanja će biti kratko, osigurat ćemo da poligon započneš sa svojim timom čim prije.

Svi sudionici Tough Mudder 5K Urbana imaju mogućnost prolaženja poligona, profesionalne fotografije tima, majicu i najvažnije traku za glavu po završetku poligona. I naravno, zasluženo hladno piće za sve koji dođu do cilja.  

Svoju majicu, traku za glavu i osvježavajuće piće moraš preuzeti na dan događaja. Tough Mudder ih ne može naknadno poslati.

Bit će dosta Muddersa na putu koji će vam pružiti ruku (ili nogu) kako bi ti pomogli da pređeš preko svih prepreka. Ali ako se ne osjećaš ugodno, možeš preskočiti bilo koju prepreku koju želiš. I dalje ćeš dobiti svoju majicu i traku za glavu ako ne prođeš sve prepreke i nitko te neće tjerati da ih prolaziš.

Tough Mudder 5K Urban nije utrka, nego izazov. Osmislili smo ovaj event kako bi ljudi mogli isprobati odlične prepreke i uživati u prijateljstvu i timskom radu koji je sastavni dio Tough Muddera – ne brinite se za svoje vrijeme.

A ako želite preskočiti prepreku? Nema problema, želimo da se osjećate ugodno. Nema kazne za propuštanje prepreke, a i dalje ćete dobiti svoju traku za glavu i majicu.

Iako ne postoji određeno vremensko ograničenje za završetak Tough Mudder izazova, svi sudionici koji nisu stigli do oznake na pola puta do određenog vremena (to će vrijeme biti određeno prema preostalom dnevnom svjetlu i drugim sigurnosnim mjerama) bit će upućeni na skraćenu rutu.

Prosječno vrijeme prelaska Tough Mudder 5K Urban poligona je oko 1-2 sata.

Poligon je moguće prolaziti više puta SAMO na Tough Mudder Classic eventima.

Događaj u petak počinje u 16:00, a u subotu u 9:00. Molimo te da dođeš barem 45 minuta prije svog službenog vremena starta, kojeg ćemo ti poslati putem emaila 1-2 tjedna prije događaja.

Apsolutno – trčanje u timu je dio cijele zabave! Pobrinite se da se registrirate kao tim (postupak ćeš pronaći unutar ovog FAQ-a) i odaberite jednako vrijeme starta kako bi bili sigurni da na poligon krećete zajedno.

Nema limita za veličinu tima – slobodno povedi sve svoje prijatelje.

Naravno! Gledatelji na Tough Mudder 5K Urban ulaze besplatno. Za gledatelje nije potrebna nikakva prijava.

Naljepnicu sa svojim brojem sudionici će dobiti na mjestu za check-in. Pobrini se da poneseš dokument sa svojom fotografijom kako bi proces prijave prolazio što brže.

Nakon što završite izazov i dođete do kraja poligona, dobit ćete svoju finnisher majicu i 5K traku za glavu.
Morate ih preuzeti na dan događaja, Tough Mudder ne šalje predmete naknadno poštom.

Ne. Party poslije eventa uključen je u cijenu ulaznice.

Može, kapetan tima može platiti za cijeli tim ( npr. Poduzeća koje žele platiti za svoje zaposlenike) ili samo prijatelj. Međutim, to nije uvjet, a ako biste radije platili svaku pojedinu kartu po osobi, možete to i učiniti. Slijedite donje upute za plaćanje cijelog tima.

1.Posjeti našu web stranicu i klikni na “kupi kartu“
2.Slijedi upute za kupovinu ulaznice.
3.Odaberi broj ulaznica koje želiš kupiti i nakon toga ispuni obrazac kako bi kreirao svoj tim i odabrao startno vrijeme.

Mobitel možete ponijeti sa sobom, ali to je na vašu vlastitu odgovornost. Tough Mudder se ne može smatrati odgovornim za bilo kakve izgubljene ili oštećene elektroničke uređaje na poligonu.

Da, postoji garderoba na eventu, ona je namijenjena samo za natjecatelje. 

Napomena: Tough Mudder nije odgovoran za izgubljene/ukradene stvari. Odgovornost sudionika je da pokupi svoje stvari nakon eventa.

  • Svoju ulaznicu
  • Osobnu iskaznicu/putovnicu
  •  

    Obuci udobnu sportsku odjeću koju bi nosio i na trčanje ili u teretanu i dobar par tenisica. Nećeš se zablatiti, tako da ne moraš nositi rezervnu odjeću ili ručnike.

    Obzirom da se event događa vani, rezervna jakna ili majica dugih rukava neće biti na odmet.

Naš događaj održava se na lokaciji nedaleko centra grada, tako da jednostavno možeš koristiti javni prijevoz kako bi došao do Bundeka i Savskog nasipa. Više informacija možeš pronaći na našoj web stranici.

Parkirna mjesta neće biti organizirana od strane Tough Mudder 5K Urban događaja. Dostupna su lokalna parkirališta, no tvoja odgovornost je pronaći mjesto za parkiranje ukoliko je potrebno.

Svi događaji u Tough Mudder ‘Challenge Seriesu’ nisu utrke. Tough Mudder događaji su osobni izazov i cilj je jednostavno završiti poligon. Zato nema mjerenja vremena i pokušavamo izbjeći korištenje riječi “utrka” pri opisivanju naših događaja. To su glavna načela naše filozofije i našeg obećanja.

Za ljude zainteresirane za natjecanje, imamo natjecateljske serije u obliku Tougher Mudder, Toughest Mudder i World’s Toughest Mudder događaja. Više o vrstama Tough Mudder događaja možete pronaći na našoj web stranici. Natjecateljski događaji za sada nisu u ponudi u našoj regiji. Na globalnim stranicama Tough Muddera možeš pronaći i natjecateljske događaje.

Poligon je dug otprilike 5 kilometara.

Očekuje te više od 10 prepreka raspoređenih duž staze.

Na događaju neće biti tuševa niti svlačionica, no nećete se previše uprljati ili smočiti.

Nalazimo se na jednoj od najboljih lokacija u gradu, gdje ne možemo iskopati rupu i napuniti je blatom ili vodom. Tako da, ne, naše prepreke te neće zablatiti ni smočiti – to znači da bezbrižno nakon eventa možeš sjesti u bus ili vlak za kući. Jedino ne možemo utjecati na vrijeme, pa ako pada kiša ne bi bilo loše da poneseš dodatnu odjeću.

Jako nam je drago da želiš pokazati svoju podršku, no ne dozvoljavamo korištenje našeg logotipa za osobne postere, majice ili druge materijale. Volimo entuzijazam Tough Mudder fanova, ali moramo ipak držati kontrolu nad korištenjem našeg loga i drugog intelektualnog vlasništva. Na taj način ćeš biti siguran da kada vidiš nešto naše, možeš biti siguran da je to real deal!

Ne. Nije dopušteno ponijeti vlastitu hranu ili alkohol na događaj. Međutim, i hrana i piće će biti dostupni za prodaju na događaju. Svi sudionici će dobiti jedno piće besplatno kao dio svoje registracije koju mogu preuzeti nakon završetka poligona.

Nažalost, nakon dodjele startnih vremena nije moguće promijeniti vrijeme starta.

Nažalost ne. Mi ne vršimo povrate, bez obzira na okolnosti, niti izdajemo djelomične povrate, prema politici tvrtke i uvjetima na koje je svaki sudionik pristao tijekom registracije.

Međutim, nudimo mogućnost prijenosa vaše prijave na drugi događaj ako ne možete sudjelovati. Obratite se službi za korisnike na [email protected] kako biste premjestili vašu registraciju.

Tough Mudder je uvijek u potrazi za inteligentnim i inovativnim ljudima koji su spremni za teamwork. Javiti se možete na [email protected]

PITANJA O PREPREKAMA

Kod Tough Muddera se ne radi o tome da stigneš do cilja prije svojih prijatelja, no u redu je ako želiš zaobići neku prepreku. Kako mi to vidimo, tamo si kako bi se zabavio i iskusio pravi smisao uspjeha na kraju poligona. Ukoliko misliš da neka prepreka nije za tebe, samo je zaobiđi – nema ništa loše u tome. Ukoliko prepreku zaobilaziš samo da bi poboljšao svoje vrijeme, mislimo da time zavaravaš samo sebe. Platio si da dođeš na poligon – zašto ga ne bi onda prelazio?

Možeš zaobići bilo koju prepreku s kojim se ne osjećaš ugodno.

Ovdje možeš vidjeti neke od najzabavnijih i najlegendarnijih prepreka koje stvara Tough Mudder. Ovo će ti dati dobar uvid u prepreke koje te čekaju na dan događaja. Ne možemo garantirati da će sve prepreke biti na svim događajima, no preperke koje ćeš doživjeti ostavit će te bez daha!

PITANJA O SIGURNOSTI DOGAĐAJA

Kada konstruiramo svoje izazovne prepreke, sigurnost je glavni prioritet u Tough Mudderu. Stručnjaci su uključeni u svakom koraku procesa stvaranja kako bi zajamčili njihovu sigurnost.

Tough Mudder ima više od 100 zaposlenika s iskustvom u ovakvim događajima, uključujući više od 20 stalno zaposlenih djelatnika koji zajedno imaju više od 75 godina stručnosti u pružanju sigurnosnih i masovnih događanja za organizacije kao što su Olimpijske igre, FIFA, USA Triathlon, New York Road Runners , USTA, PGA Tour, Svjetsko prvenstvo u ragbiju, IMG i još mnoge druge.

Ako vam je potrebna pomoć tijekom događaja, naći ćete osoblje za sigurnost na licu mjesta, s medicinskim stručnjacima, uključujući bolničare, vodonoše i osoblje za hitne slučajeve, kako bi osigurali da su vaše potrebe zadovoljene.

Na svakom eventu osiguravamo dovoljan broj medicinskog osoblja koje se nalazi duž poligona.

Prva pomoć će biti dostupna svugdje oko poligona. Molimo da se obratiš osoblju na događaju ukoliko želiš saznati više informacija o tome gdje će se oni točno nalaziti.

Svi Tough Mudder događaji imaju stanice za vodu i medicinsko osoblje raspoređeno oko poligona na različitim mjestima.

Da. Po dolasku na dan događanja moraš između ostalog potpisati i izjavu kako bi sudjelovao na Tough Mudderu. Izlažeš se određenim rizicima, uključujući taj da se ozlijediš. Zbog legalnih razloga, savjetujemo ti da pročitaš i razumiješ izjavu prije nego što je potpišeš na dan događaja.

Tough Mudder događaji će se održati neovisno o vremenskim uvjetima. Da pojasnimo, nikada nećemo otkazati događaj isključivo zbog vremenskih uvjeta. Međutim, ako vremenski uvjeti čine stazu nesigurnom ili utječu na sposobnost medicinskih i sigurnosnih timova da pomognu sudionicima, prema procjeni postoji mogućnost da se događaj odgodi, o čemu će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

TRENIRANJE ZA TOUGH MUDDER 5K URBAN

Nikada nije prerano ili prekasno za započeti trening. Za Tough Mudder 5K Urban ti ne treba nekakav poseban trening, ali ako želiš trenirati, mi imamo alate za trening. Tough Mudder događaji osmišljeni su kako bi testirali cjelokupnu kondiciju. Također ćete trebati imati mentalnu izdržljivost kako biste završili izazov i prevladali prepreke i naravno tim uz sebe. Na našoj web stranici i društvenim mrežama možeš preuzeti savjete kako se pripremiti za Tough Mudder 5k Urban događaj.