Svi Tough Mudder eventi u 2021 godini u Hrvatskoj su otkazani.

Dok drugi pričaju o njemu ti ćeš osvojiti Tough Mudder u Londonu!

Tough Mudder je najuzbudljiviji izazov izdržljivosti na svijetu i dok se Hrvatska priprema za ovaj izazov na jesen vi ćete već na proljeće osvojiti svoj prvi Tough Mudder 5K Urban izazov!

Želite se uživo uvjeriti u nezaboravno Tough Mudder iskustvo? Nema problema! Tough Mudder Adria i Men’s Health omogućit će jednom (1) čitatelju da 12. travnja otputuje u London i sudjeluje kao jedan od predstavnika Hrvatske na Tough Mudder 5K Urban izazovu 13. travnja – na 5 km s 13 epskih prepreka, u društvu 4 tisuće drugih sudionika koji imaju samo jedan cilj – svi zajedno osvojiti svih 13 najuzbudljivijih prepreka na svijetu!

Sve što trebate učiniti jest prijaviti se na Men’s Healthov kreativni natječaj. Pišite nam na adresu [email protected] zašto bismo baš vas trebali odabrati da putujete s nama u London i pošaljite kreativnu fotografiju tima s kojim biste željeli sudjelovati na Tough Mudder 5K Urban izazovu u Zagrebu. Kreativni natječaj traje do 14. ožujka, nakon čega ćemo objaviti ime najkreativnijeg sudionika. Zagolicajte našu maštu i pratite društvene mreže Tough Mudder Adrije i Men’s Healtha!

Dobitnica kreativnog natječaja Tough Mudder Adria i Mens Healtha je Mia Budić. Čestitamo!

Želiš i ti na Tough Mudder 5K Urban izazov?