Svi Tough Mudder eventi u 2021 godini u Hrvatskoj su otkazani.

Spremni ste dići se s kauča?

Dosta kauča? I mi se slažemo! Ako mislile da trčanje jednostavno nije za vas, mi smo ovdje da vam promijenimo mišljenje.

6 KORAKA MENTALNOG TRENINGA ZA TOUGH MUDDER

Nakon raznih fitness programa pripreme za stjecanje forme, vrijeme je došlo i za obraćanje pažnje na mentalnu pripremu za Tough Mudder!

Neki iskusni sudionici Tough Muddera koji su završili već nekoliko utrka složit će se da je u Tough Mudderu „glava“ gotovo jednako važna kao i fizička sprema….ako ne i važnija u pojedinim etapama 🙂

Vjerujemo da ste svi upoznati s važnošću mentalne pripreme u sportu; no,  kako vam Mentalni Trening može pomoći za Tough Mudder?

TJEDAN PRIPREME BY Marina Javorčić

Predzadnji tjedan naših 6 tjedana prijedloga treninga pripremila je za vas naša ambasadorica Marina Javorčić.

Marina je osobni trener, nutricionist i voditeljica grupnog programa Cross funkcionalnog fitnessa na Belvederu u Rijeci.

TJEDAN PRIPREME BY ORLANDO FIT

Slijedeći trening za vas su pripremili ekipa iz OrlandoFit-a koji je zamišljem i kao posebni, odvojeni treninzi. Ako ste malo bolje utrenirani neće vam biti teško pratiti treninge po danu, a za one koji tek počinju mogu ubaciti ove super treninge svaki drugi ili čak i treći dan.

TJEDAN PRIPREME BY ELITE FIT by Ivan Miličević

Ekipa iz Elite fita je ozbiljno shvatila prirpeme za Tough Mudder 5K Urban i odlučili su pripremiti ti plan treninga koji možda izgleda malo komplicirano ali vjeruj nam nije. 

TJEDAN PRIPREME SA ZAGREB RUNNERS

Ovaj tjedan pripreme za tebe je osmislila super ekipa Zagreb Runners-a kojoj je najveća strast baš trčanje. Možeš ih upoznati (ako već nisi) na svim utrkama za koje znaš, vjeruj nam, sudjeluju i ostvaruju odlične rezultate na svim.

TJEDAN PRIPREME BY BITI FIT BY MARKO LONČAR

Marko Lončar, za vas je pripremio prijedlog treninga za jedan tjedan. Prema našim iskustvima za Tough Mudder 5K Urban trebat će vam šest tjedana laganih treninga.