Svi Tough Mudder eventi u 2021 godini u Hrvatskoj su otkazani.

VJEROJATNO NAJUZBUDLJIVIJI IZAZOV NA SVIJETU

Tough Mudder Classic je izazov  na  12 – 16 kilometara dugom poligonu, natopljenom blatom, s više od 20 prepreka osmišljenih kako bi te izvukao iz tvoje zone ugode. Tough Mudder testira tvoje fizičke sposobnosti, izdržljivost i mentalnu snagu. Kako je ovo izazov bez podija, pobjednika ili sata protiv kojeg se natječeš, nije bitno koliko brzo možeš doći do cilja, nego stavlja naglasak na timski rad, prijateljstvo i postizanje nečega što je veće od tebe samog.

#3.5M Ukupan broj sudionika
# 200+Događaja od 2010
# 10 Zemalja
# 20,000 + Tough Mudder tetovaža
# 10M donacija u dobrotvorne svrhe

Play Video

SNAŽNIJI ZAJEDNO

Snaga pojednica neusporediva je sa snagom ekipe. Tough Mudderovi izazovi prepuni su prepreka za timove i garantira da ćeš do cilja stići s više prijatelja nego što si ih imao na startu.Bilo da ti zatreba netko tko će te pogurati ili pružiti ruku u pomoć, tvoji Muddersi su uz tebe na svakom koraku puta. Bez obzira dolaziš li sa ekipim ili sam, sve što trebaš je ostaviti svoje strahove na parkiralištu i skupiti volju da pomakneš granice svojih mogućnosti.

MUDDER NACIJA

“Trčim za osjećaj ponosa znajući da sam nekome pomogao savladati težak izazov. Trčim za timski rad i bratstvo koje jedino Muddersi razumiju i dijele kroz iskustva ovih događaja. Tough Mudder je izazov koj mijenja život i nadam se djeliti to iskustvo sa novim ljudima svaki dan.”

John Thoel, 3x Legionar

Tough Mudder, Berlin, 2014.
"Izuzetno zabavno iskustvo za sve uzraste i odlična prilika za teambuilding. Uz dobro društvo i teamwork ni jedna prepreka nije preteška: od ledene kupke do trčanja kroz struju."
Marko T., Zaprešić
Tough Mudder, Berlin, 2015
“Tough Mudder nije utrka, već pustolovina i prilika da se u kontroliranom okruženju suočite sa svojim strahovima, od visine, skučenog prostora, ledene vode ili struje. No u svemu tome nisi sam — možeš se pouzdati u svoj tim ali i svakog drugog sudionika da ti pomogne. Ipak ste svi zajedno u istom blatu.”
Lucijan B., Pula