Svi Tough Mudder eventi u 2021 godini u Hrvatskoj su otkazani.

Dok drugi pričaju o Tough Mudder 5K Urbanu - Mia ga je oborila u Londonu

Sretna dobitnica kreativnog natječaja Tough Mudder Adria i Men’s Healtha Mia Budić, 28-godišnja privatna trenerica i instruktorica grupnih treninga u jednom zagrebačkom fitness centru, vratila se iz Londona gdje je sudjelovala na Tough Mudder 5K Urban izazovu. Sudjelovala je kao jedina predstavnica Hrvatske, a iskustvo koje je donijela sa sobom iz Londona opisuje kao fantastično i nezaboravno!

“I dok je u Londonu bilo začuđujuće hladno što se tiče vremena, na samom Tough Mudderu vladala je vruća atmosfera, prije svega jako vesela i opuštena. S obzirom da je razlog dolaska velike većine timova bila zabava, sasvim razumljivo, zar ne?”, prepričava nam Mia prisjećajući se lude atmosfere na Tough Mudder 5K Urban izazovu.

 

Mia je uspjela savladati sve prepreke, a neke isključivo uz pomoć drugih, što i jest jedna od temeljnih ideja iza Tough Muddera. 

 

Najveći joj je izazov, kaže Mia, bila prepreka na kojoj je mreža preko koje se mora prelaziti četveronoške, naime, visina joj i nije najbolji prijatelj. No bodrenje ekipe sa svih strana, dalo joj je zamah i prepreku je uspješno savladala.

Upravo takvo pozitivno okruženje i činjenica da svi svima pomažu, bez obzira tko je član kojeg tima, je ono što ovaj izazov čini posebnim – zajedništvo koje se stvara među ljudima, kao i proslava savladanih prepreka, sastavnice  su ovog događaja. 

 

“Nema klasičnog ‘natjecanja’ tko će prvi do cilja – jer cilj je zapravo da svi prođu prepreke”, objašnjava Mia, “to zajedništvo je zbilja ono što sami morate doživjeti kako biste znali o čemu pričam. A druga najdraža stvar koju ću pamtiti jest pivo na kraju utrke. Dosta dobar razlog da se prijaviš na izazov. Zato savjetujem svima da svakako probaju nešto novo i drugačije. Ponavljam da ovo nije natjecanje, da neku prepreku koju osjećaš da ne možeš prijeći možeš i zaobići. Poanta je socijalizacija i timski rad”.

Pripreme za prvi ovakav uzbudljivi izazov izdržljivosti u Hrvatskoj, koji će se održati 11. i 12.listopada na zagrebačkom Bundeku pod nazivom Tough Mudder 5K Urban, već je započela sa svojim prijateljima i klijentima. – “Kako i sama radim u teretani, tako već odrađujem pripreme za Tough Mudder sama, a pripremam i naše klijente. Jedva čekam da udružimo snage i pokažemo da nam ništa ne može stati na put.”  

Jedna od njenih najdražih prepreka zove se Mount Everest – govori nam kako joj nije bilo nimalo svejedno dok ju je ugledala, no kada se zatrčala u nju, ništa je nije moglo zaustaviti.
Uz Mount Everest, sudionici će na Bundeku moći doživjeti više od 10 fantastičnih prepreka, koje iznova obara čak 95% od ukupno 3,5 milijuna ljudi koji su sudjelovali na Tough Mudder događajima diljem svijeta!

Ulaznice za zagrebački Tough Mudder 5K Urban su u prodaji na prodajnim mjestima i online na Eventim.hr. Na izazovu možete sudjelovati kao tim, ali i kao pojedinac, stoga požurite jer broj ulaznica je ograničen.

Želiš i ti na Tough Mudder 5K Urban izazov?