Svi Tough Mudder eventi u 2021 godini u Hrvatskoj su otkazani.

TOUGHer MUDDER

TOUGHER MUDDER

#13 KM

#NATJECANJE SA MJERENJEM VREMENA. 

#JEDINSTVENI IZAZOV.

#NASTUP U PRVOM VALU IZAZOVA

Tougher Mudder je izazov koji ima sve atribute standardnog Tough Mudder Classic izazova kao što su timski rad i zajedništvo, ali sa dodanim natjecateljskim nabojem kroz mjerenje vremena.  Ovaj prvi i početni val izazova omogućuje Mudderima da podignu razinu iskustva na slijedeći nivo, a pritom zadrže duh timskog rada.

PREGLED DOGAĐAJA

Nastupanjem na Tougher Mudder-u imati ćeš priliku nastupati u prvom startnom valu i biti dio jedinstvenog izazova sa službenim mjerenjem vremena. Svako neuspjelo prelaženje preko prepreke se negativno boduje.

SPECIJALNE NAGRADE

Ako ispunite sve gore navedene zahtjeve, smatrat ćete se finišerom Tougher Muddera. To znači da ispunjavate uvjete za osvajanje 1., 2. ili 3. mjesta. Također ćete primiti svoju Tougher Mudder medalju, traku za glavu i ciljnu majicu.  To znači također da ste prošli službeno prvu fazu u potrazi za Tough Mudder “Holy Grail-om”.  Najbolja 3 muškarca i žene će na postolju dobiti zlatne, srebrne i brončane medalje.

 

Ako ne ispunjavate sve gore navedene zahtjeve, nažalost, niste finišer Tougher Mudder. To znači da ne ispunjavate uvjete postolja, ali dobiti ćete svoju Tough Mudder medalju, traku za glavu i ciljnu majicu.

PRAVILA

Da bi se kvalificirao kao službeni Tougher Mudder “Finisher”, sudionik mora ispuniti slijedeće uvjete:

1) Uspješno proCi sve prepreke i dodatne izazove na trasi ili ispuniti sve zadatke vezane uz penale neuspješnog prelaženja prepreka.

2) Završiti izazov u posjedu narukvicu sa Cipom za mjerenje vremena.

3) Ne smije biti diskvalificiran iz bilo kojeg razloga u bilo kojem trenutku.

DODJELA NAGRADA

Ako imate sve što je potrebno da budete jedan od najbržih na izazovu, biti ćete dio svečane ceremonije Tougher Mudder 2020. Ova ceremonija dodjele nagrada održat će se u 11:00 sati, u Mudder selu, na glavnoj pozornici. Muškarci i žene koje osvoje 1., 2. i 3. mjesto dobiti će ciljne medalje na vrhu postolja, zajedno sa Tough Mudder službenom objavom na društvenim mrežama.

ŠTO VAS OČEKUJE?

Sudjelovanje u prvom startnom valu

Službeno vrijeme izazova

Bibs

Ciljna majca

Ciljna traka za glavu

Ciljna medalja

REZERVIRAJ DANAS I UŠTEDI PUNO SA EARLY BIRD CIJENOM

ZAGREB

12. RUJAN 2020

329kn

369kn

Ponuda traje do 19.03.2020

TOUGH MUDDER PREPREKE

Tough Mudder je prepun najuzbudljivijih timskih prepreka, stoga ćeš trebati hrpu prijatelja da ih savladaš.

JAČI ZAJEDNO

 Snaga jedne osobe je ništa uspoređujući sa snagom tima. Tough Mudder-ova serija timski orijentiranih prepreka garantira da ćeš proći kroz ciljnu liniju sa više prijatelja nego što si ih imao na startu. Bez obzira da li sa pružanjem ruke pomoći ili verbalnog motiviranja, tvoj kolega mudder će biti uz tebe kroz svaki korak izazova. Nije bitno da li dolaziš sam ili sa timom, sve što trebaš napraviti je ostaviti doma strahove i doći sa voljom da pomakneš svoje granice i izađeš iz komfort zone, a mi ćemo se pobrinuti da ti ovo bude iskustvo koje se pamti.

Osnovne informacije

  • Datum: 12.09.2020

  • Vrijeme trajanja: 08:00 – 18:00

  • Način sudjelovanja: svakih 15 min kreće novi startni val sa sudionicima
  • Startna vremena se šalju 7 dana prije događaja, a ako kupiš ulaznicu poslije toga,
    startno vrijeme će ti se dodijeliti na dan izazova
  • Prodaja ulaznica će se odvijati i na dan izazova
Tough Mudder 5K Urban, London, 2019.
U Londonu je bilo, unatoč lošem vremenu, predobro i jedinstveno. Kad prođeš sve prepreke..... zabava, DJ, pivo i hrana na cilju su jedan jako dobar razlog za prijavu. 😉
Mia B., Zagreb
Tough Mudder Classic, Berlin, 2014.
Tough Mudder je uzbudljiv način provođenja dana s dragim ljudim, igra koja te dovodi do lude i nezaboravne situacije i sjajan motiv za treniranje.
Mihaela, Zagreb

11.10. i 12.10.2019.

Bundek/Savski nasip

Do rasta cijene još:

00
Dana
I
00
Sati
I
00
Minuta
I
00
Sekundi

269 kn samo do 30.08.2019.

Broj ULAZNICA je ograničen